Metsik ida

18 juuli, 2006

No ei lähe

Mytofestile kõigest reklaamist hoolimata. Kes tahab, see läheb, kes ei taha, sellele ei mõju ka käimalükatud reklaamikampaania.

Mütofest on korraldatud, mõeldes dragon.ee rahva ja teiste eesti rollimängijate peale. See on meie kõigi festival ning meil oleks väga hea meel näha kõiki seal.

Vaat see niinimetatud dragon.ee praegune rahvas on küll viimane, keda näha tahaks, nii et...

Mis foorumi sõjasse puutub, siis Kriku vist juhib asju sinnapoole, et talle bänn kirja pandaks ja sellega adminnide erapoolikus faktilise tõestuse saaks. Ühtlasi näitaks nimetatud fakt ära ka selle, et Hallsilm suudab adminne manipuleerida sel tasemel, et oma vastaseid foorumist minema bännida. See muudab edasise ...khm... rollimängu veel ahvatlevamaks. Et tegu on manipuleerimisega, ütles Priist kenasti sirgelt välja. Järelikult ma polegi nii loll asju ära arvama kui pealt paistab.

3 Comments:

At 3:49 PM, Blogger Ulmeguru said...

Krikule vist saadetigi priva, kus ähvardati bänniga... eri kuradi tolad, ma ütlen.

Ahjaaa, truualamlik Irve võttis vahkvihas (aga mida muud see lõõmav lõust smailina tähendab) maha minu posti, kus ma väljendasin oma seisukohta Mytofesti peakorraldaja Mati Nuudi kohta ning kus oli ka link politseikroonika videole, kus purjus Nuut taksojuhiga kakleb.

Faktid tohivad olla vaid sellised nagu adminnidele meeldivad...

 
At 8:56 PM, Blogger Shadow said...

Nägin.

 
At 11:33 AM, Anonymous Anonüümne said...

Tore, et erinevatel inimestel tekib erinevaid ideid :)

 

Postita kommentaar

<< Home