Metsik ida

28 juuli, 2006

Migreen vol2

Migreen jätkus eile vahelduva eduga ja teeb seda ilmselt ka täna. Varsti peab minema ja laskma endale uue tabletiportsu välja kirjutada. Kui peavalu kord välja ilmub, siis viibib külas tavaliselt mitu päeva. Nii hull enam pole kui vanasti, mingil ajal võis täiesti vabalt pea nädal aega järjest valutada. Rekord on olnud 13 päeva.

Kella neljani hommikul sai mängu tehtud ja kui Sash ei peaks täna Mytofestil möllama, oleks ilmselt hommikuni välja läinud. Kaastunne ja õlalepatsutus talle, kes ta lubas seal kusagil mätta peal unevõlga tasa teha üritada. Siinkohal pole sünnis öelda, millise taustmuusikaga. Mis tuletab omakorda meelde selle sõna ja kolm tilka verd, mis talle sai antud: juhul, kui Sash peaks olema järgmise Mytofesti peakorraldaja, lähen talle sinna DM-iks drägoni töötubadesse d10-t mängima. Õnneks on leping Sashaatanaga nii täpselt sõnastatud, et kui olen mina sõnaga seotud, siis on tema ka.

Üllataval moel ärkasin juba 8 üles, ilmselt eelkõige peavalu pärast, võtsin Mytofesti hommikutelevisioonist linti ja plaanin nüüd tagasi magama minna. Nägudeni.