Metsik ida

10 juuli, 2006

Hommikune tiir internetis

Põrgukuumus. Tappev uimasus. Kohv. Tiir tavapärasel lugemismarsruudil. Dragon. Adminnid näivad olevat täies koosseisus jalga lasknud, moded kaasa arvatud. Vanakaru üritab vabast tahtest laeva vee peal hoida ning alguses paistis see tal ka tõesti välja tulevat. Müts maha tema juhivõimete ees. Aga niiviisi, ainsa mehena lahinguväljal, hakkab temagi jaks otsa saama. Selgus, et keegi on saatnud adminnile privasid palvega solvavad postid ära koristada ning adminn pole ei vastanud ega koristanud. Nüüd tehakse kirjade saatjale kanakarja kambakat kitumise eest. Isegi Vanakaru osaleb. OMG. Poleks arvanud, et see värk nii nakkav on.

Suure asja vajumise tunne... umbes selline tunne võis olla tol tütarlapsel Brechlenis, kes avastas, et tema hoolikalt peigmehe selja taga organiseeritud 500 külalisega pulmad jäävad viimasel hetkel ära. Foorum on läinud pööraseks, kuna muud seal enam teha pole, siis pöördutakse ükshaaval intelligentsema seltskonna poole ja süüakse neid välja, kõik ühe vastu, adminnid kaasa arvatud. On vaid aja küsimus, millal pöördutakse adminnide vastu, esimesed märgid sellest võimalusest on juba olemas. Irve on tõenäoliselt esimene, kes laine alla jääb, sest ta on ainus, kes end üldse näole annab. Pealegi kütavad tema jäigad seisukohad (võimalik, et üldsegi mitte ta enda omad, täiesti tõenäoline, et õukond andis kätte positsioonid, mida hoida, ja kadus ise puhkusele) rahva meeli ainult üles. Toimuv meenutab täiega Vene 1917. aasta revolutsiooni. Ja Hallsilm on selles rollimängus Lenin.

Eh, aeg järgmise posti juures jalga tõsta - võtame Postimehe.

3 Comments:

At 11:45 AM, Blogger Krafinna said...

:D
Tekitaks liikumise: pühkige näolt see võigas irve ja kohe, või kuidas see uuki allkiri kunagi kõlas.
Kui mina hakkaks sel teemal lõugama, noh, mis sa arvad, mis juhtub :)

/ple üldse võimalik konstruktiivselt läheneda mu meelest pol/relis. Eriti kui vait ka karjuda ei tohi ja adminnid kõis siinkandis. Huvitav, teeks neile halva üllatuse ja tatsaks kohale?:D/

 
At 11:58 AM, Blogger Shadow said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 12:02 PM, Blogger Shadow said...

Pole mõtet. Las parem asjad lähevad rahulikult sinna, kuhu nad teel on.

(Eh, kommenteerimine nõuab harjutamist, esimene vasikas kohe põõsasse - mis annab järgmiste suhtes optimismi.)

 

Postita kommentaar

<< Home