Metsik ida

22 august, 2006

Kaks karmi päeva tulekul

Täna programmis põnni saabumine, asjade lahtipakkimine, õhtul inglise keel ja veel rohkem õhtul mäng kas Ozkari või Chloega + ilmselt ka Brechlen sinna kõrvale. Mingil ajal hommiku ja õhtu vahel peab töönormi ka ära tegema. Õpilastele abimaterjalid ka. Ilmselt olen juba enne keskööd surnd. Kui mitte tervenisti, siis käsi küll.

Homme on programmis Tartussesõit ja shoppamine, ma pole päris kindel, kas keskmisele bussile jõuame, aga proovib. Kooliasjad. Palvetagem, et ei sajaks. Õhtuks olen tõenäoliselt surnd. Jälle jah. Ja tööga tekivad võlad.

Eile õhtul tegelesin Brechlenis Lanaga ja õpetasin sinna kõrvale üht noort DMi. Kui asjad hästi lähevad, saab paari kuu pärast ka Tallinnas d10 Birthrighti läbi msn-i mängijatele. Lana asjad lähevad keskmiselt hästi, kui seda saab öelda kellegi kohta, kes valmistub mingil ajal lähema kahe päeva sees dzinni käe läbi surma saama. Beatrixiga läksid suhted paistab, et päris kiiva, millest on kahju - aga eks elu näitab, mis edasi saab. Peamine on mitte unustada midagi olulist tegemata. Lana testament seisab juba paar päeva Deani lauasahtlis. Igatahes võtab ta asju rahulikult ega rabele. Väelised harjuvad kiiresti mõttega, et iga päev võib olla viimane.