Metsik ida

08 jaanuar, 2007

Jälle argipäev

Ongi koolivaheaeg läbi ja poole lõunani magamine samuti. Jälle pool seitse jalule.
Rõõm oli nädalavahetusel Chloed võõrustada, polnud ammu kohtunud. Ega midagi erilist olegi vahepeal juhtunud ja kui juhtub, siis läheb see enne meelest kui blogisse jõuab. Üha rohkem tekib tutvusringkonda inimesi, kel on bloggeriga jamasid. Selline pidev jama pärsib kirjutamistahet kõvasti. Peab hakkama mõtlema, kuidas oma blogi ümber kolida.

Täna tuleb vist kolm nädalat kestnud looderdamine ära lõpetada ning asuda uue raamatu kallale. Molly Moon hakkab nüüd maailma peatama. Brettoniale tuleb kah rohkem pühenduda, sest detsembri osa sai valmis jaanuari esimestel päevadel ja kahe raamatu vahelise vaba aja lisatöö jäigi unustuseks. Ja ükskord tuleb jõuda nii kaugele, et igalt poolt jalust kaoksid laialilaotatud asjadekastid. Oeh. Tahtmist on, aga jaks kipub kaduma. Oleks vähemalt päikestki.

Eilne hea uudis ka vaatamiseks: Lõpetamata lugude toimetaja valiti aasta tolkienistiks. Ja kui ma õigesti aru sain, siis anti tiitel välja esmakordselt. Vahva. Vähemalt pole keegi veel munade ja tomatitega loopima hakanud. Tekitab optimismi.